Dobrý den, mám k notebooku bezdrátovou myš, přestalo mi fungovat levé tlačítko. Vytáhnul jsem baterii z myši a vložil zpátky a stále nejde. Kurzor i pravé tlačítko funguje. V nastavení myši by mělo být vše vpořádku. Je možné zkusit myš spravit rozebráním a vyčištěním tlačítka? Děkuji
Takové spínače jsem měl v joysticku v devadesátých letech. Dnes je úplně něco jiného. Ale ten mikrospínač stojí pár korun nový. Já si mikrospínač přepájel z jiné pokažené myši sám.
riva
Mikrospínač myši jsem ještě nerozebíral. Párkrát jsem vypájel a sáhl do šuplíku pro náhradu, ale dnes sáhnu do šuplíku pro celou náhradní myš, která čeká, až na ni přijde řada.
tomaso
Kecy, ted jsem nakoukl do nového dell setu mys/klávesnice a jsou tam tyhle spínače. Stejně jako v klasické logitech m185... Ty devadesátko...
lumir
To video vypadá dobře, jen ty mikrospínačem už jsou dnes opravdu miniaturní. Ale jinak pěkné, teď sháním se ten mikrospínač a pokusím se ho vyměnit.
Jestli je v záruce reklamuj. Co je to za myš-výrobce, typ. Mě po dvou letech odešla bezdrátová Genius, taktéž levé tlačítko, normálně cvakalo. Po rozebrání nikde žádná viditelná vada, cínové spoje jsem prohřál a stejně tlačítko nešlo.. Ta myš v roce 2010 stála necelou tisícovku, od té doby už kupuju jen "drátové". Alkalické baterky (v sérii) v tom vydržely necelé tři měsíce i když jsem jednu vždy po použití vyndal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.