Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz k W10. Na jednom monitoru mám otevřené dvě okna. Dělám to tak že okno dorazim na levou hranu monitoru a okno se mi odevře v levé polovině monitoru. Když si otevřu další okno nebo soubor a přetáhnu ho na levou polovinu monitoru, tak si mi okno nebo soubor zobrazí v levé části monitoru, ale v právé části monitoru se mi otevřené okno překryje seznamem všech otevřených oken. Pak musím kliknout do otevřeného levého okna a seznam zmizí. ak zabránit tomu aby se mi okno v pravé časti překrylo tim seznamem. Zkoušel jsem win+šipka a nic.
Jde mi spíš o to aby se ten seznam vůbec nezobrazoval. Protože mi zakryje pravé okno, a já miuím klikat někam do prostoru. Ano ze zobrazeného seznamu si lze vybrat ale to nepotřeuji. Zvláštní ve W7 to funguje jak má. Druhý problém je když mám v levé části monitoru program a otevřu jiné okno, tak se mi jednou otevře přes celé okno, jindy jen před levou část.
MLuvim jen o levém okně, ale funguje to tak blbě i naopak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.