Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oznámení v hlavním panelu

Od: michaelll odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na "oznámení" nabízené v hlavním panelu. Po rozkliknutí na nějaký web, z kterého oznámení přišlo, se daný web neotevřel, pomohlo mi že jsem se přihlásil do win exploreru? nebo jak na to? Také potřebuji vědět, jestli je nějaká šance někde najít starší oznámení, které mi po rozkliknutí pouze zmizeli... Děkuji moc za Váš čas i informace, mějte se supeeer, ahoj Michael.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

A z jaké web stránky se "oznámení" objevilo? Zkus na tu stránku "postupně" najet znovu..

michaelll
hodnocení

Myslím nové oznámení úplně vpravo na hlavním panelu i win 10, třeba: win defender nenašel od vašeho posledního přihlášení žádnou hrozbu, tam že se to po rozkliknutí zavře je v poho, ale třeba pan XY vás zmínil v komentáři na FB, rozklikneš, dotaz aniž by tě přesměroval na daný komentář jen tak také zmizí, to mi v předchozích win 10 nedělalo... tak nevím co s tím...? Ahoj Michael

hodnocení

0x

Není to ono?

Pravou myší / klik na spodní lištu / Novinky a zájmy / Vypnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]