Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradte.cz - hláška: Tento web není dostupný

Od: kimba® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den !
Mám Windows 10, prohlížeč Opera, připojení přes lokální WiFi je OK. Poslední dobou (cca 1 měsíc) se mi stává, že při načítání otázek poradte.cz se na cca 1 sec objeví varování Opery (viz obrázek) a poté se již otázka správně zobrazí. Na jiných webových stránkách se hláška neobjevuje. Nevíte v čem je problém? Děkuji !

Poradte.cz - hláška: Tento web není dostupný
Poradte.cz - hláška: Tento web není dostupný #2

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chrome nepomůže, asi nějaká chyba na poradně. Chrome mám a dělá to také, už se to tu v několika otázkách řeší, napříč železem ( PC, mobily, tablety) i různými prohlížeči...

olinl
hodnocení

3x
Můžeš zkusit aktualizace Op. Systému (spustit Windows Update), vyčistit počítač a RESTARTovat ho (neplést restart s vypnutím a zapnutím). Můžeš prozatimně nainstalovat Chrome, pokud ty hlášky budou i tam, tak se pravděpodobně děje něco s komunikací Wifi. Možná si dál od routeru (nebo AP) tak můžeš zkusit propojit i počítač s routerem LAN kablíkem (pokud to jde)- je to jistější a rychlejší propojení, ale je potřeba kablík.

hodnocení

2x
Mám ti už nějakou dobu to samé. Připojení WiFi i přes data a zobrazení v mobilu. U každé otázky. I při odesílání odpovědí.
24.06.22 20:48
Poradte.cz - hláška: Tento web není dostupný #3

hodnocení

2x
Také se hlásím, minimálně v MT a Chromu mi to dělá také.

hodnocení

2x

Stalo se mi zrovna u tohoto dotazu. Dle mého názoru je to problém serveru poradte.cz.

hodnocení

2x
Na stejnou věc jsem se ptal 27.5. poradte.cz/... od včerejška problém "zmizel", vše funguje, jak v minulosti... alespoň u mně. Se zprávou jsem pro jistotu počkal do dneška...

U mě nezmizel.

Chrome Verze 102.0.5005.115

Bohužel u mě na mobilu pořád velmi často, nikdy se tato hláška neobjeví nikde jinde než na poraďte. Takže zřejmě nějaký problém na serveru. Prohlížeč Vivaldi.

hodnocení

2x
Nechci být úplně prudit, ale vzhledem k popisům problému a přes zásahy admina- kdo z vás zkusil smazat celou cache prohlížeče? Možná je to klišé, ale pomůže to u divných problémů dost často a je jedno jestli je to mobil nebo pc.
hodnocení

Aktualizoval jsem Operu, vymazal celou její cache a Operu restartoval. Problém přetrvává, hláška se objevuje stále. Zkusil jsem Edge, tam jsem problém zatím nezaznamenal. Chrome nemám.

hodnocení

2x

asi to tak nevypadá, ale aktivně to řeším. Bohužel chyba je tak nahodilá, že jí za celý den vidím jednou nebo dvakrát a to je na nějakou diagnostiku nereálné. Takže to zkouším na slepo a protože to může mít asi tisíc důvodů...

Admine, nerozumím tomu a nevím, ale - pomůže Vám, že mi to dělá i na jiném webu? Jsou to úplně jiné stránky, jiný dyzajn, ale třeba máte něco společného.*nevi* Jde o D-fens. Přesně stejný problém.

výtka
Upozornění od administrátora 26. 06. 2022 22:05:19
Díky

hodnocení

0x
U mne nezmizel. Hláška se nepravidelně vyskytuje pořád.Mobil, prohlížeč Vivaldi
No a tohle je důsledek-příspěvek nešel odeslat, teď je tu 2x ☹

hodnocení

0x

Mám stejný občasný problém. Asi půl roku? Tak nějak Protože stránka naskakuje hned po tom nepříjemném upozornění, tak jsem se v minulosti ani nestačila leknout. Teď už to beru jako normál. Prohlížeč Google Chrome.

hodnocení

0x

Toto sa vyskytuje aj u mňa, chrome,Slovensko.

doplněno 27.06.22 22:25:

Objavilo sa to aj v tejto dobe písania.

id
hodnocení

0x
Stal se zázrak nebo admin je SUPER šikula? Hláška zmizela, neobjevuje se, vše funguje bezva jako dříve. DÍKY.
hodnocení

id: Bohužel žádný zázrak ! Hláška se stále objevuje !

id
U mě Google Chrome vše OK.

hodnocení

S potěšením konstatuji, že problém, který jsem popsal při založení této otázky se přestal vyskytovat a vše mi nyní funguje jak má ! Vypadá to, že administrátor zabodoval ! Jen aby to vydrželo ! Kimba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]