Nejste přihlášen/a.
Moje banka tvrdí, že přihlašování george klíčem do bankovnictví je bezpečnšjší než potvrzovací SMS.
Ale z několika návodů jsem nepochopil jak se george klíčem budu do bankovnictví přihlašovat na počítači.
Dokáže to někdo vysvětlit než se na to zeptám v bance.
Z mobilu a nebo tabletu je mi to jasné, ale z počítače ne.
když se přihlásíš přes PC přijde ti upozornění přes aplikaci George klíč do mobilu, že se cheš přihásit...něco jako dvoufázové ověření přihlášení do mailu na googlu či seznamu...prostě ti nechodí SMS, ale upozornění přes aplikaci..
Čili jsou potřeba dva počítače. PC a počítač-telefon. A je to v něčem lepší nebo bezpečnější, než přihlašovací SMS?
Ne, je potřeba PC, který operuješ a na kterým chceš pracovat s bankovnictví a chytrý telefon...a výhodu oproti SMS to má v tom, že já to mám třeba nastavený na otisk prstu, takže i kdyby někdo znal můj pin, kód nebo sms...tak přes prst se beze mě nedostane...u ajfonu je to aj přes xicht...
Po otevření aplikace v PC je potřeba zadat klientské číslo, pak datum narození (když zaškrtnete políčko Vždy na tomto počítači, tak už se příště nezadává). Pak přijde hláška na mobil do aplikace George. Tu potvrdíte a zadáte heslo. Automaticky se pak po oznámení (na mobilu) že to je v pořádku, otevře vaše bankovnictví v PC. Je to snadné a bezpečné, používám to už několik let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.