Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvoubarevný indikátor nabití baterie

Od: rumlik® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den!

U notebooku ASUS X751S u dvoubarevného indikátoru nabití baterie mně stále bliká oranžová kontrolka.Na symbolu napájení na obrazovce to píše 93% k dispozici (napájeno ze sítě).Zkoušel jsem baterii úplně vybít,což trvalo asi 2 hodiny a znovu nabít,ale stav je stále stejný.Jinak notebook normálně pracuje bez problémů.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak to ti gratuluji. Kontrolka nabíjení ti funguje.

A s čím že to chceš poradit?

Když baterie dokázala napájet notebook dvě hodiny, tak to je docela dobrá baterie. Jsou i notebooky, které když odpojíš od sítě, tak vydrží maximálně 10minut. Tam už je baterie dávno zralá na výměnu. U tvého notebooku si myslím že je to ještě v rozsahu použitelnosti.

Pokud ti vadí, že se baterie nenabije na 100%, tak si kup novou baterii a proveď výměnu baterie.

Pokud ti vadí pouze to blikání indikátoru, tak tu indikační diodu přelep neprůhlednou lepící páskou.

lkjhg
hodnocení

0x

Já mám ASUS X571GT a nenabiji se mě baterka na vic jag 80%, protože sem to nastavil, kvulivá ževotnostě. Gdež sem jednó zkosel o sebe vepnót složbo ASUSa, vepnol se aji 80% požadavek a šlo mě nabit počétač na vic jag na 80%. Tož skoro fčel sem to zjistil, že mam vic jag ťéch 80%, tož sem potem se restartovat počétač. Složba se znovo naskočela a jelekoš sem měl notebook furt v zasufce, take se mě pocenta zasekle, jak Vám. Ale meslim, že o Vás to bode neco inačiho, protože v nastaveni to bode pravděpodobně zaokróhleně, ale rači se mrknite.

Apdatovat firmware na baterio?

Oranžová blekačka na baterce možná znači vnitřni problém. Je to ešče v zároce? Reklamovat be se to nemuhlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]