Nejste přihlášen/a.
V příloze mám nabídku za 52 korun měsíčně to je 624 Kč za rok
a zde to mám za 199 Kč ročně
Stejně mě jen o licenční klíč a snad nezáleží za kolik a kde ho seženu.
tady je za 849 Kč za rok
To za jednu a tu samou věc chtěj prodejci různě a nebo je v tom ještě jiný "fígl"?
Podle vašich různých otázek je poznat,že jste nováček v PC .Nezasírejte si PC zbytečnostma a programama který nepotřebujete a jsou součásttí systému jako takového.Jenom když vidím tu plochu,tak bych dal minimálně půlku pryč - systém to umí a netřeba znuvu instalovat.Akorát si zasíráte a zatěžujete systém a pak máte problém aby nějaký prg. fungoval bez chyb.
Aspoň vidíte jak tomu dotyčný rozumí. Asi by nejraději ponechal čistou instalaci win, vypnul PC a už na něj nesahal.
Nebojte se využívat externích antivirů a jiných bezpečnostních aplikací. Např. firewall. Jak jsou které dobré zjistíte v různých testech.
No tak to je štěstí že nemám PC a takový problémy od instalování OS po další prg. a vyladění programů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.