Nejste přihlášen/a.
Nelze. Jelikož od 1.1.2022 je povinnost mít toto odsouhlasení na každém webu, který ukládá informace o uživateli, budete muset potvrzovat na každém neprohlédnutém webu.
Mě jako majitele několika webů to taky štve, protože 80% uživatelů to nepotvrzuje a pak nemám relevantní statistiky.
Pije mi to vysloveně krev. Málokterý web má tu možnost NEPŘIJMOUT takže odklikávám. Je to sprostý šmírování. Ale čemu se dneska divit.
Egzistují doplňky do prohlížeča, keré toť ty pop-up fujtable odstaňujou, třeba I dont care about/... (pro Google Chrome), nevím estli je něco takového aji na iPhone. Také se mě to nelíbí, gdyž to furt otravuje. Nejhorší je to třeba na eshopech s letenkama, zatrnete Povolit všecko a budete mět dražší letenky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.