Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit cookies?

Od: david165 odpovědí: 5 změna:
Dobry den, chci se zeptat da se nejak zbavit cookies?
Pouzivam iPhona a kdyz kliknu na nejakou stranku kde jsem nebyl tak se mi tam zobrazi jestli se vsim souhlasim. Trosku me to uz znervoznuje kdyz to musim porad potvrzovat, tak jestli je nejaka moznost nekde v nastaveni? Predem dekuji snad mi rozumite a pusu to spravne

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nelze. Jelikož od 1.1.2022 je povinnost mít toto odsouhlasení na každém webu, který ukládá informace o uživateli, budete muset potvrzovat na každém neprohlédnutém webu.
Mě jako majitele několika webů to taky štve, protože 80% uživatelů to nepotvrzuje a pak nemám relevantní statistiky.

To je nesmysl.taprve je zo buzercae zasahuje do prav grafickeho designu wrbu
Komu se to nelibi at si cookie zajaze.
A odovidam jako programator webu , kery by nedospustil prznit web nejakymi listami ani jako uset , ketry tohle svinstvo blokuje
Leč na ajgounu zkus si nainstalovat firefox nebo diplnrk ublock origin :D

hodnocení

0x

Pije mi to vysloveně krev. Málokterý web má tu možnost NEPŘIJMOUT takže odklikávám. Je to sprostý šmírování. Ale čemu se dneska divit.

lkjhg
hodnocení

0x

Egzistují doplňky do prohlížeča, keré toť ty pop-up fujtable odstaňujou, třeba I dont care about/... (pro Google Chrome), nevím estli je něco takového aji na iPhone. Také se mě to nelíbí, gdyž to furt otravuje. Nejhorší je to třeba na eshopech s letenkama, zatrnete Povolit všecko a budete mět dražší letenky.

hodnocení

0x
Žádná potvrzení nrmám nestahuji .nevidim ani nrodklikávám
Mam je dusledne zablokavné na urovni DnS, javasctriptu a. Css.
Nrjhorší jsou jakože gdpr unifikované skripy z cookiepro.com, privacy-mgmt.com ,ale na to už musí člivěk umět blokovat skryté DNS přes CNAME

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]