Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám v bytě stolní PC s modemem od UPC a routr aby mi šel internet i v notebooku kdekoli v bytě. Všechno fungovalo,ale pak jsme počítač přestěhovali do vedlejšího pokoje a tedy odpojili routr a po zpětném zapojení internet nefungoval ani na stolním PC. Operátor UPC nám řekl že to dělá routr, tak jsem hoodpojili a internet funguje. Ale jak to mám udělat abych měla signál vśude po bytě? Ten routr je nějak nastaven aby se na nás nemohli napojit sousedi takže když ho nějak zrestartuju jak nám poradil ten opertor, asi se z něj zratí to nastavení, nebo ne? Já to znovu nastavit neumím
Omlouvám se za stupidní dotaz ale já tomu moc nerozumím
1) jakou souvislost má stěhování pc s routerem?
2) po znovuzapojení všeho jste čekali dost dlouho? Ono se to musí taky chytnout což sice netrvá tak dlouho jako u dsl linek ale...
3) zkoušel jsi i restart modemu?
4) je to vše správně zapojeno? Tedy kabel z modemu vede do WAN portu routeru a pc vede do LAN portu routeru?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.