Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprovoznění tiskárny

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

První tiskárna po připojení k počítači - tak ji počítač nenahlásil, že byl nalezen nový hardware.

Po instalaci ovladačů sice tiskla, ale nešlo nebo se nedařilo zprovoznit scenner.

Druhá starší stejné značky dopadla ještě hůř - počítač ji sice našel, ale hlásil, že není připojena kabelem k počítači a přitom kabelem připojena byla.

Ta starší nemá wifi, ta novější ho měla.

Nemusí mít v současnosti na stránkách výrobce tiskárny založený účet?

Tu první novější jsem připojoval k Win10

A tu strarší navíc k Win 7

Kde mám hledat problém?

doplněno 19.06.22 22:49:

Ta starší HP DeskJet 3700 series

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

co je za model tiskarny větišna tiskaren má ovladače na tisk a na scener zvlašť

ondrejl
hodnocení

1x
Pozor na USB kabel - už jsem viděl že přes mizerný tiskárna tiskla ale scanner už nefungoval. Obecně tlustý kabel lepší...
olinl

Pro slavo v návaznosti na USB kablík-vyzkoušej kablíky prohodit k oběma tiskárnám, ať se vyloučí kabel. Pokud ale přes kabel funguje tisk, měl by jít i skener (předpokladem jsou nainstalované ovladače pro skener).

hodnocení

0x

Kde mám hledat problém? Myslím, že mezi židlí a klávesnicí...A účet? Naposledy jsem instaloval loni a žádný účet pro tiskárnu nebyl... Pouze registrace tiskárny pro tříletou záruku...A typy tiskáren? Obě napojeny poprvé kabelem?

hodnocení

Ta starší už jela a typ obě HP.

Vyberte, nainstalujte...tiskárna, scaner...

hodnocení

Když tuknuu na instalace tak tam mám toto:

apps.microsoft.com/...

Tak jse stáhnul a nainstaloval

Ovladač tisku a skenování HP DeskJet a Ink Advantage 3700 All-in-One a příslušenství

40.16.1234 102.6 MB 14. bře 2022

a na desítkách 64 byte to hlásí, že není tiskárna připojena k počítači kabelem, ale přitom připojená je.

olinl
hodnocení

0x

Kupoval jsem nedávno tiskárnu se skenerem od HP a také mi při prvním připojení nic OS/windowsy nenahlásily i když jsem byl připojen k internetu. Pravděpodobně to byla výsada Win7.. Po instalaci driverů z HP support to po mě také chtělo registraci, ale je to kvůli Cloudu-je možnost nechat tiskárnu doma zapnutou a připojenou k internetu a přes internet (wifinu) si můžeš téměř odkudkoli z chytrého telefonu (přes data, či hostitelskou wifinu) poslat nafocený dokument, fota atd. domů a nezávisle je vytisknout. Musíš mít ale v telefonu nainstalovanou příslušnou aplikaci od HP . Registraci jsem prozatím přeskočil, je možnost ji kdykoli zapnout. Program (jednoduchý, v češtině) pro skener jsem ti před několika dny doporučil zadarmový NAPS2 NAPS2 - Not Anoth/... , bez něj nic do počítače nenaskenuješ, jen můžeš tedy naskenovaný dokument/fotku na tiskárně vytisknout (kopírovat). Případně místo NAPSu2 vyzkoušej co to udělá, když ve WinSTARTu najedeš na PŘÍSLUŠENSTVÍ WINDOWS a vybereš NÁSTROJ FAX A SKENER. V nově otevřeném okně nahoře vlevo je v tmavě modrém poli "tlačítko"NOVÉ SKENOVÁNÍ. Po stisknutí by ti mělo naskočit okénko s názvem Nové skenování, kde je možno upravit předvolby skenování + dole tlačítka NÁHLED, SKENOVAT, ZRUŠIT. Pokud dáš skenovat, můžeš poté naskenovaný obraz uložit do počítače-na vrchní tmavě modré liště je "tlačítko"(obrázek diskety) Uložit jako.. a vybereš kam uložit (naskenované dokumenty, obrázky, dokumenty atd.).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]