Nejste přihlášen/a.
Zdravím , žil jsem dlouho v Anglii a hledám různě po internetu srovnání cen všeho mezi UK a CZ a narazil jsem na tabulku rychlosti internetu z pohledu Anglie (Samozřejmě Velká Británie) a článek z roku 2020 Anglie byla z 50 zemí na světě 47 a Česko v tabulce není před námi Svk , Bulharsko , Panama , Malajsie atd .
Potom otevřu téma z pohledu Česka a samá chvála Česko patří vždycky z pohledu Česka k nejrychlejším zemím s připojením komu věřit?
Každou statistiku si někdo objednal a zaplatil. A pokud ji pak zdarma zveřejňuje, bývá ta statistika podána tak, aby vyzněla jak si zadavatel přál. Např. zajdu do domova důchodců a zeptám se klientů, koho by volili. I když mi jen dva ze sta řeknou, že by volili stranu XY, mohu směle zveřejnit, že všichni respondenti, kteří by volili stranu XY jsou senioři. Nelžu a přesto sdělím: "Jestli nechcete být jako nějaký senior, tak nevolte stranu XY".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.