Nejste přihlášen/a.
Vracel jsem tiskárnu pár dní po koupi protože mi nevyhovovala.
A prodejce ji odmítl převzít z důvodu, že jsem tam prý nedal cartridge a ty oni potřebují.
Tak jsem se s technikem podíval na tu tiskárku, který mi psal důvod nepřevzetí
A on mi ukazoval, že na pravé straně nevidí cartridge, ale že by se podíval na levou to ho nenapadlo vůbec mu nebylo divné, že tam nevidí ani držáky v kterých ty cartridge jsou usazené.
To se divím, že technik neví kde jsou náplně do tiskáren, spíš se mu to nechtělo vzít zpátky. Máte další možnost mu donést cartridge/tonery do obcodu a zkusit vrátit i tiskárnu. Tyhle věci jsou složité pro obě strany, pokud si zákazník vybere nějakou věc, tak by měl vědět co od toho zařízení čekat a šikovný prodejce řekne výhody a nevýhody výrobku, na co to je nejvhodnější, případně prodejce objedná něco jiného, aby nenastala situace s vracením. Vychází mi, že ten prodejce toho moc neumí, ani převzít nazpět zboží..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.