Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulož.to- některá videa nejdou přehrát

Od: denton odpovědí: 10 změna:

koukám na F1 sezonu 2010 a několik závodů tam nejde spustit, "play button" se tam neobjeví a není možnost ani pustit ukázku zdarma, zkrátka video nejde spustit

neví někdo kde je problém?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Problém hledej u toho, kdo to video na Uložto nahrál.
denton
hodnocení

všechy závody nahrál jeden člověk 16/19 se přehrálo bez problémů

denton
hodnocení

nebo si to musím stáhnout?

hodnocení

0x
Máme hádat? Protože na tvůj dotaz nelze odpovědět jasně.
Tak já hádám, že jsou tu archivy, tedy zabalené soubory.
denton
hodnocení

takže v tom případě stáhnout a rozbalit?

Pokud to je archív, tak stáhnout a rozbalit. Jakou má onen soubor koncovku?
Mě tedy přijde podstatně lepší vždy si video stáhnout k sobě na komp.
Pořád jsi to nepochopil. Jak chceš poradit když tu pořád píšeš o nějakém souboru od nějakého uživatele a definujes to jako video, které nejde přímo přehrát. Opravdu si myslíš, že víme před čím sedíš?
A evidentně jsi to ani nestáhl a nezkusil mrknout v pc.

hodnocení

0x
Pokud tam je Play Button, zjevně je chyba jde o video soubor. Ale jsou tam 2 varianty přehrávače (modrý a zelený), když tak zkus oba.
Taky by se hodilo sledovat konzoli "F12" Console Log. Třeba to píše unsupported format.
Nevím jak jsou na tom přehrávače ebové s podporou obstarožních kodeků,
Ale jistota je soubor vždy stáhnout (a pak zesrandy otevřít v prohlížeči), a přehrát v prohlížeči tvého gusta
A kde jsi zjistil, že tam play je?
Aha, špatně jsem přečetl. Taky je možné že uloz.to nerozpozná (že jde o) videosoubor nebo ho nedokáže "dekodovat" (spravně seeknout")

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]