Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ovladačem a obrazem u GK (GTS 250)

Od: tomas32 odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám grafickou kartu Nvidia GTS 250 a když zapnu nějakou hru nebo náročný program, tak se obraz sekne a začnou se dělat pruhy a grafické bugy na monitoru, poté program spadne a napíše(Ovladač zařízení Nvidia Kernel mode driver, version 342.01 přestal pracovat a byl ůspěšně obnoven). Na internetu je mnoho diskusí o tomto problému, jde o chybu ovladačů pro Win7 64bit. Nikde jsem se ale nedozvěděl řešení. Nezná někdo funkční verzi ovladačů nebo nějaké jiné řešení? Děkuji mnohokrát
Problém s ovladačem a obrazem u GK (GTS 250)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Jedno z řešení je přejít na Windows 10 či 11, sedmičky už nejsou Microsoftem moc podporované. Zkus RESTARTOVAT počítač a zkontrolovat kabeláž, jestli nemáš někde povytažený kabel z počítače či monitoru. Jinak reinstalace ovladačů (driverů). Je také možné, že je načatá graf. karta, špatně osazená ve slotu (patici), může být načatý i zdroj (trafo)-ta část co napájí graf. kartu..

tomas32
hodnocení

Právě na desítkách to funguje dobře, jde o vadný ovladač pro sedmičky, u kterých chci zatím zůstat. Hardware je v pořádku.
olinl

Pokud nvidia má ke stažení ovladače ke tvé GK pro Win7 tak je stáhni,nynější odinstaluj a nacpi tam ty nově stažené. Microsoft se snaží zákazníkům znepříjemnit práci se starými systémy a hardwarem-mám starou tiskárnu a i když stáhnu veškeré ovladače, nejde mi už skener..

tomas32
hodnocení

Já tam právě mám ten poslední z roku 2016. Někde na fórech jsem se dočetl, že starší fungují, tak to výhledově zkusím. Dekjkk za pomoc

hodnocení

0x
Já bych řekl že ta grafárna odchází(vadná), případně mosfety vylítané(nedají proud) a nebo karta se přehřeje
Záleží zda to je ihned nebo po nejake doběnebo náhodně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]