Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout komentář

Od: jarpol odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. U televizního programu se začal někdy objevovat nepříjemně hlasitý komentář, který mně říká, co vidím na obrazovce. Když skončí, tak s ním se seslabí původní zvuk programu do téměř neslyširelné hlasitosti. Tento zvuk se v průběhu vysílaní pozvolna zesiluje až do okamžiku, kdy do toho nevstoupí hlasitý komentář, komentující dění na obrazovce. Toto je nepříjemné. Poraďte jak toto vypnout. Kdyby alespoň zvuk byl sladěn do stejné hlasitosti, tak by se to snad dalo vydržet, ale tak mně to nutí přepnout na jiný program. Jsem s tím zklamaný. Za radu předem děkuji. J

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x
Dobrý den, patrně mate nastaven v TV mód (zvuk) pro nevidomé. Vypnete to někde v nastavení (menu). Zdravím!

hodnocení

2x
Na ovladači settopboxu stiskněte tlačítko MENU, sjeďte na AV nastavení, otevřete hned první položku AD description a vypněte.
Jak vypnout komentář

jarpol
hodnocení

Děkuji za radu, to jsem již zkoušel, v menu nic není a zapoměl jsem to uvést v dotazu.J

Tak dejte aspoň typ TV, nemůžete čekat konkrétní radu na všeobecnou otázku.
mate59

V menu jděte do zvuku a pohledejte tam.

jarpol
hodnocení

Děkuji za zájem . Uvádím typ: SET-TOP-BOX SYNAPS T-65 .

hodnocení

0x
Pro jistotu co zobrazovadlo? (Ale asi he to v režii boxu)

jarpol
hodnocení

AD DESCRIPTION-zobrazí se funkce hlasitost- mohu zesílit, zeslabit zvuk, nic pro vypnutí komentáře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]