Nejste přihlášen/a.
Na můj profil mi začal "někdo" v mých komentářích na zdi,přidávat smajlíky a tím zesměšňovat.Jak zjistit kdo to je a blokovat ho nejde,není viditelné jméno.Jejikož se jedná evidentně o znehodnocení/zesměšnění videa,foto atd. jedná se šikanu/vendetu,tak říkajíc.Jak toho padoucha dostat.?
Dobrý den!
Já nevím, ale myslím si, že když někdo něco "dává, píše a vyvěšuje" do nějakého "veřejného prostoru", tak mu přeci nemůže vadit, když to někdo sleduje, prohlíží a komentuje. Proto to tam asi dává, jinak by si to nechal pro sebe někde doma.
@mikihans: Kdyby to nebylo ve veřejném prostoru, nemůže to nikdo nepovolaný komentovat nebo hodnotit. S tou neznalostí FB to vypadá na střelbu do vlastních řad...
Na FB musíte mít jméno/nick, tenhle dobrák má nick Haha. Schválně si zadejte v FB do vyhledávání Haha, tohle jméno má vícero lidí a jeden z nich vám holt dělá neplechu na profilu.
Vy asi nejste nikdo na FB? Každý smajlík něco vyjadřuje a to je v tomto případě : Haha ! Palec nahoru např. vyjadřuje v jejich terminologii : To se mi líbí ...červené srdíčko znamená : Super atd atd ...ne, že je to jejich nick,vždyť od začátku to píšu,že nejde toho padoucha bloknout :-/
To vypadá na smajlíka u článku a nikoliv u komentáře, jak jste psala, no zřejmě vám tu asi neporadíme. Zkuste nějaký client support, jestli něco takového fcb má.
Tak to se přiznám, že je pro mne záhada. Nejdřív jsem myslel, že se útočník maskuje za slovo označující fcb smajlíka, ale tohle není ten případ. Ještě mě napadá, jestli to útočník nedělá tak, že dá smajlíka, zruší účet a na další útok si zřídí účet nový. Ale je to jen domněnka, zkuste zkontaktovat někoho z fcb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.