Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress - už nejde sledovat zásilku?

Od: rotorod® odpovědí: 9 změna:

zdravím,

po delší době jsem zase něco koupil na aliku a koukam že je to troško nové. Už nelze nikde sledovat svoji zásilku? kdysi tam byla ikona toho letadla a kde se zhruba zásilka pohybuje. Vím že to moc neodpovidálo, ale nějak jsem byl klidnější, když jsem třeba věděl že je už v letadle, nebo v mém státě apod.Jak ji sledovat teď?

děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To hlavně záleží, jestli máte dopravu s trasováním, protože ne každá to má (tracking available). Pokud ne, samozřejmě nemůžete zásilku sledovat.
hodnocení

A to je pak napsane u výběru dopravy? A teď to zpětně zjistím jakou mám dooravu?
Ano, je to tam napsané, viz první screenshot.
Na druhém je vidět, že pokud je sledování k dispozici, zobrazí se u objednávky tlačítko Tracking.
Aliexpress - už nejde sledovat zásilku?
Aliexpress - už nejde sledovat zásilku? #2

Přesně tak, schválně jsem si teď něco objednala, abych dokázala pánovi odpovědět a to trasování jste popsal přesně.

hodnocení

0x

Je to tam, ale já raději koukám na VŠE V JEDNOM PRO /.... Tam se mi to zobrazuje líp.

hodnocení

a kde to tam prosím najdu?

jinak zkoušel jsem do těch www.17track zadat ID, ale nic mi to nenašlo...

Já teď bohužel nic nečekám, abych vám to přesně popsala, ale 100% to tam je. Zkuste si to proklikat, nebo sem dejte screen a já vám řeknu kde hledat.

prik
hodnocení

0x

Už 2x jsem objednal stejné zboží. V prvním případě bylo sledovací číslo, ale balíček došel na úplně jinou adresu. Dotazem na velikost balíčku v něm nemohlo být mnou objednané zboží. V druhém případě sledovací číslo nebylo v evidenci ČP a balíček nedošel. V obouch případech Aliexpress obratem vrátil peníze. Myslím že to byl podvod od samého počátku.

0703
hodnocení

0x

zdravím, ono opravdu nefunguje na stránkách aliexpressu to sledování a ne jen sledování ono to už neukáže ani sledovací číslo a jen to problikne, pokud to zoopakujete , tak se to z evropské stránky přepne na nějakou arabskou .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]