Nejste přihlášen/a.
zdravím,
po delší době jsem zase něco koupil na aliku a koukam že je to troško nové. Už nelze nikde sledovat svoji zásilku? kdysi tam byla ikona toho letadla a kde se zhruba zásilka pohybuje. Vím že to moc neodpovidálo, ale nějak jsem byl klidnější, když jsem třeba věděl že je už v letadle, nebo v mém státě apod.Jak ji sledovat teď?
děkuji za rady
Přesně tak, schválně jsem si teď něco objednala, abych dokázala pánovi odpovědět a to trasování jste popsal přesně.
Já teď bohužel nic nečekám, abych vám to přesně popsala, ale 100% to tam je. Zkuste si to proklikat, nebo sem dejte screen a já vám řeknu kde hledat.
Už 2x jsem objednal stejné zboží. V prvním případě bylo sledovací číslo, ale balíček došel na úplně jinou adresu. Dotazem na velikost balíčku v něm nemohlo být mnou objednané zboží. V druhém případě sledovací číslo nebylo v evidenci ČP a balíček nedošel. V obouch případech Aliexpress obratem vrátil peníze. Myslím že to byl podvod od samého počátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.