Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi.Fi nebo karta nechapu

Od: fisher odpovědí: 6 změna:

Čaw lidi,právě jsem si koupil notebook a nejde mi tam Wifi mam asus a mam este kartu d-link air plus a v bytě je bezdratové připojení.Poraďte jak na to.Jsem začátečník.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michall*
hodnocení

0x

Ahoj,pokud maš v NB wifi,tak by ti po nainstalování ovladačů mělo vše jít.

Jaky máš přený typ NB?

fisher
hodnocení

Mam acer incorporated

A máš nakonfigurované to WiFi připojení na svém notebooku? To není jen že to zapneš a seš hned na netu.

fisher
hodnocení

A napise nekdo jak to nakonfigurovat?

Nenapíše, protože neznáme parametry WiFi připojení u tebe doma. SSID, kanál, šifrování atd..

miira*

zhruba takhle:

1. krok: na notebooku pravym tlacitkem na wifi pripojeni (vpravo dole u hodin) - najit bezdratove site k dispozici

2. krok: pripojit k bezdratove siti - tady uz je to horsi (kazdy pristupovy bod obvykle vyzaduje neco jako heslo)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]