Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Máme navigaci Garmin. 5měsícu jse ji nepoužili v autě. Připojil jsem navigaci pomocí kabelu k notebooku kde se mi nabíjí baterie. A přes program na ploše notebooku Garmin mi to píše Krok 1z 2 příprava zařízení na aktualizaci map. Dále to píše muže to nějakou dobu trvat. Navigaci mám již zaplou s notebookem 90minut a stále jsem u kroku 1 a stále probíhá připrava na 2.krok mapy. když nechám zaplý notebook déle tak se sám vypne. Mužu pokračovat zítra na dokončení celkové? Děkuji.
Většinou se aktualizace stahují ručně, tj. vybereš si na internetu soubor ke stažení s nejnovějšími mapami na stránkách Garminu, stáhneš ho do počítače a potom překopíruješ buď na SD kartu nebo přímo do samotné navigace. V návodu by to mělo být popsáno, nevím co máš za typ Garmina, na netu jsou i návody pro případ vyhození tištěné verze návodu nebo jeho ztráty. Určitě stažení a instalace netrvá hodinu a půl, možná v roce 1995 kvůli pomalému internetu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.