Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! V prohlížeči Firefox /PC - Win.7/, byl ve vyhledávacím poli nastaven jako výchozí vyhledávač Google. Včera to přestalo náhle fungovat. V "Nastavení" je možnost výběr výchozího vyhledávače zúžena jen na Seznam, Zboží.cz, Firmy.cz a Mapy.cz. Jak tam vyhledávač Google dostat? V tabulce výběru dalších vyhledávačů a v odkazu "přidat další vyhledávače" Google nikde nevidím. Přímo na webu Google vyhledávání najdu a funguje.
Nenainstaloval jste si do Firefoxu nějaký doplněk, např. Seznam Lištičku?
Jinak máte možnost si vyhledávačů zadat kolik jen chcete. Dole je kolonka přidat vyhledávač.
Děkuji za odpověď!
Žádný doplněk do Firefoxu nebyl nově instalován. Přes "kolonku pro přidání vyhledávače" se nepodařilo v mnoha možnostech přidání nalézt a instalovat vyhledávač Google, který je pevně přidáván do Firefoxu.
Pro zachování pro mne příznivějšího vzhledu roletek z lišty záložek mám zablokovány aktualizace Firefoxu. Zkusil jsem tedy aktualizovat Firefox na novou verzi a ejhle, vyhledávač Google se vrátil na své místo. A teď to zajímavé. Po "vrácení" Firefoxu přes bod obnovení na původní verzi tam vyhledávač Google zůstal. Proč nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.