Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova Office

Od: zdenek5511* odpovědí: 3 změna:
Notebook určený pro výuku žáka v době školní koronavirove výluce omylem uveden do továrního nastavení
Nyní nejde Office. Poradíte s obnovou? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Instalovat znova, operacny system je teraz "cisty" a vsetky predtym instalovane aplikacie su prec. Urcite mate licencny kluc, staci spustit instalaciu a zadat ho, pripadne novsie verzie aktivovat na dialku.

zdenek5511*
hodnocení

Právě že nemají aktivační klíč. Doklady od notebooku asi vyhodili. Kde koupit nejlevnější Office?

hodnocení

0x

No, nechci navádět, ale stalo se mi - nechal jsem v servisu comp překopat z XP na desítky a ptali se mě, jaký SW tam chci. Mimo jiné jsem požadoval microsoft office, bo jsem na ně zvyklý. Dali mi tam Libre Office, oficiálně, bo jsou zdarma. A strašně se omlouvali, že tam nějak spadly i ty MO, jen nějaká divná verze. Nijak mi to nevadí, fajny servis... Něco si z toho vyberte...*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]