Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít takové soubory v outlooku

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Chodí mi maily i s přílohami kde soubory mají i takovéto názvy - příklad

Nákup lednice.jpg, Na MoravÃÂ.jpg

V outlooku přímo otevřít nelze - mám prý aktivovat unicode pluing - v jazycích.

Asi si nainstalovat jiný jazyk - ale který.

Zatím to dělám tak, že soubor uložím na disk a přejmenuji ho.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Abo tak je to správně tak se to dělá
ZastaralY kram outllok si neporadi s unicode tak. Sabotuje i kdyz neni duvot to neotevrit
Zadny jazyk – unicode ma vsechny jazyky i smajliky (a nektere emiji jsou kombinaci vic unicode
: ,
‍♀ ‍♀(←‍;)‍‍‍
(Aha zdejsi redakcni system nektere emoji smazal a jine prenenil tak ukazka nebude. Ruska vlajka he kombinace
Vlajkoveho znaku R a vlajkiveho znaku U, jde o 2 unicode znaky ktere vytvori jedno emoji, beliruskou vlajku treba)
A bonbonek: unicode znak v utf8 kodovani ma 1až6 8bitovych znaku, proto ceske znaky jsou typicky Âx

hodnocení

0x

V Outlooku se takové soubory neotvírají. Podle koncovky se jedná o obrázky. Outlook pouze umožní jejich otevření ve vašem prohlížeči obrázků. Třeba máte nějakou starou verzi Outlooku, případně špatné nastavení vlastností Outlooku. Nebo také špatně nastavený prohlížeč obrázků.

hodnocení

Kompletní OFFICE 2016 - to až tak staré není.

Tak mám nastaveno, že soubory jpg otvírám v infarview - ten to neotevře.

Tak jsem zkusil malování a ten s tím nemá problém.

Tak přeinstalovat ten Irfan. Také ho používám a s Outlookem komunikuje normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]