Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mohl bych poprosit radu,ohl.aplikace nejake mapy,ktera jede bez internetu,muzu ji pouzit jako navigaci pri jizde autem.Dekuji Vam,vsem za radu.
0x
Jednu navigaci v mobilu mám Navigator Free, druhou v tabletu Sygic, v záložním mobilu Garmin. Všechny jedou, i když zařízení není připojeno k netu, data berou přes BTS ( tím nemyslím korejský hiphop)...
doplněno 31.05.22 21:18:
Orione, je to možné, že máte pravdu. Ovšem pokud mám v mobilu vyplou Wifi, vyplá mobilní data, odkud ta navigace bere údaje o poloze a rychlosti? Ze satelitu GPS? Vypadává pouze v místech, kde padá i normální signál, proto se domnívám, že BTS...
Z BTS berete GSM signál pro telefony, nebo data internetu, slyším poprvé, že by v GSM bylo přimícháno i něco pro navigace.
Osmand také používám. Vyzkoušel jsem asi všechno dostupné zdarma a došel jsem k závěru, že je to nejlepší navigace bez připojení k internetu. Jediné omezení je v tom, že dovoluje zdarma jen 8x stáhnout nové mapy, ale to není problém, protože nové silnice a dálnice se tak často nemění, takže stačí mapy aktualizovat jednou za 1/4 roku a na 2 roky mám pokoj. Potom aplikaci odinstaluji a nainstaluji znovu a mám opět možnost 8x nové mapy stáhnout.
Mapy.cz používám tehdy, když chci zaznamenávat trasu - mají doplněk "Stopař".
Někdo tu doporučoval instalovat na paměťovou kartu. To jsem používal u starého mobilu s malou vnitřní pamětí a fungovalo to. Ale pokud mám mobil dostatečnou kapacitu vnitřní paměti, tak je lepší používat vnitřní paměť, je to spolehlivější.
Druh vec a to by mr zajimalo jeszli neco nedelam spatne.
Mam pocit ze ze osmand sabotujePSC. Zjistit psc nejakeho mista je boj s programem(obracene ne)
Já jsem zatím podle adresy nehledal, tak neumím posoudit.
Vždy jsem předem, když jsem měl dostatek času, přímo na mapě vyhledal místo a k tomu nejbližší parkoviště. Když se na zvoleném místě přidrží prst, tak se nabídne možnost uložit do oblíbených. Až potřebuji vyjet, tak jen z oblíbených vyberu. Pokud je to jednorázová záležitost, tak potom bod vymažu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.