Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji na whatsapp účet?

Od: herd® odpovědí: 11 změna:
přišlo mi pozvání do whatsappskupiny (url: chat.whatsapp.com/idxyz), je k tomu pitřeba být mít nějaký účet?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Je k tomu potřeba mít účet na WhatsApp. Ten je vázaný na telefonní číslo.
hodnocení

co si to vymysleli...
Tak funguje WhatsApp odjakživa.

hodnocení

On whatsapp ani nejde v browseru? To na nej potrebuji aplikaci? To se snad pomátli.
Priznaky: po otevremi prohlizec nabizi odkaz whatsapp://chat/ a pak taky presmerovava na play.google
Jde v browseru na PC (i na mobilu, když si nastavíte user agent na PC).
web.whatsapp.com/...
hodnocení

Aha, mu mobilu to ve irefoxu funguje jako loterie (někdy to nam nechává "Mobile;)"
NICMÉNĚ MI TO PÍŠE ŽE TO CHCE ASPOŇ CHROME 60+. To to řádně do ***balki

hodnocení

Ještě zvídavá otázka (pořád ho nemám). Když se připojím do nějaké skupiny uvidím tam i konverzace, co se odehrály dřív, než jsem se tam pipojil (nebo dokonce dřív než zaregistroval)?
xc

Vyzkoušej, uvidíš, easy.

Operace asi tak na 20 vteřin si stáhnout aplikaci a vytvořit účet

hodnocení

Když mám zkušenost, jak složité vůbec bylo přesvědčit whatsapp.com/web, že mám desktopovou verzi prohlížeče a následně mi to napsalo, že to po mně chce chróm, tak si nejsem jistý ani hodinou

hodnocení

A heště dalàlší otázka: dá se whatsapp účet založit z webového prohlížeče(tedy bez smarphonu)?
jd

Myslím že ne, ale proč si to nevyzkoušíš?

Na WhatsApp i Viber potřebuješ telefonní číslo pro ověření, takže nevím o co ti de, jestli chceš být anonymní? To nejde, musíš mít nějaké číslo telefonní, dneska už ji na založení seznam emailu

Jinak WhatsApp je pěkný dinosaur, do dneška nemá ani nativní aplikaci pro tablety... Patří to Facebooku, takže já bych byl velmi opatrný, co si tam a s kym píšu :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]