Hezký den, prosím Vás o radu. Koupila jsem tablet yoga. Koupila jsem to pouze s tím,aby mohly děti mít obě současně připojeny drátové sluchátka. K tomu mi byl doporučen rozbočovač zvukového signálu. Po zapojení je zvuk téměř hluchý. V elektrech neví. Prý je možné, že konec úplně nenaléhá a je nutný jiný, kvalitnější, rozbočovač. Nemá, prosím, někdo zkušenost,co mám koupit? Děkuji za radu
Dobrý den, zarazte ten sluchátkovy JACK konektor do tabletu poradně nadoraz - možná tam není cely. Dejte vědět, jak to dopadlo, zkuste i jen samostatná sluchátka. Zdravím! doplněno 30.05.22 22:12: danav - je to bez záruky, ale můžete zkusit levnější řešení viz odkaz nebo investovat do sluchatkoveho zesilovače (viz Google), který má více výstupu (na více sluchátek). game-hall.cz/...
Děkuji za zprávu. Zkoušela jsem znovu,zkoušeli to několikrát i v elektru a bez efektu. Vše na maximum,konektor na doraz,i když je pravda, že nedoléhá stejně,jako když sluchátka dám rovnou do tabletu. V elektru rozbočovač zkoušeli měnit 3krát. Jednotlivě vše funguje. Když dám rozbočovač,tak zvuk jde slyšet naprosto minimálně,nejde ani rozumět. Děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.