Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní seznam https://seznam.1188.cz

Od: jaja* odpovědí: 1 změna:

Přeji dobrý den.

Ještě nedávno jsem využíval internetová telefonní seznam seznam.1188.cz/... na hledání telefonních čísel a adres v určité oblasti takovým způsobem, že jsem místo jména a příjmení vložil "*"(hvězdičku) a "Kde"jsem uvedl obec a ulici. Ve výsledcích hledání se zobrazily adresy a tel.č., jako v dřívějších tištěných seznamech "Zlaté stránky"vydávané Českou poštou.

Nyní to už takto nefunguje.

Nevíte, prosím, jak pomocí seznam.1188.cz/... vyhledat v určité oblasti majitele pevných telefonních linek?

Za rady předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S dotazem neporadím, ale osobně jsem rád, že to nejde. Nevím, k jakému účelu to potřebujete, ale většina lidí/firem to zneužívala a ne využívala. Mimochodem, vyydavatelem Zlatých stránek nebyla Česká pošta, ale Mediatel a tištěný seznam nikdy nebyl řazen podle adres, ale v rámci jednotlivých okruhů (předvoleb) abecedně. Občanská část seznamu pak nesla název Bílé stránky a nebyla tištěna na žlutém, ale na běžném bílém papíru.

Mmch. od té doby, co O2 převedla správu seznamu na Conectart (1188), tak to stálo opravdu za to. Během převodu nějak zmizely záznamy o tom, která čísla nemají být uveřejněna v seznamu a nikdo za nic nemohl. Domoci se pak výmazu po již jednou provedeném výmazu (tedy opravy jejich chyby) připomínalo pohádku O slepičce a kohoutkovi a trvalo mnohdy půl roku, což je v dnešní době tristní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]