Dobry den, mam dotaz a snad me pochopite protoze nevim jak to napsat . Kde najdu prosim v nastaveni na FB stranky pres ktere jsem se registroval? Napriklad na About You to chtelo abych se prihlasil pres FB tak jsem se prihlasil a me by tedka zajimalo kde to najdu na FB jestli mi poradite kde to hledat? Pouzivam iPhona takze jestli mi poradite nastaveni? Predem dekuji
Odpověď viz výše. Nicméně mě nepřipadá bezpečné přihlašování skrz fb z více důvodů. Držel bych se klasického mailu/uživatelského jména a dobrého hesla + třeba keepass.
Jaké jsou ty důvody? Stránky mají přístup pouze k mým veřejným údajům na facebooku, takže pokud si nastavím profil co nejvíc soukromý, mají přístup pouze k (uživatelskému) jménu a profilové fotce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.