Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohl by mě někdo poradit jak dál postupovat, Mám externí disk na který se mě povedlo zaheslovat bez pomocných šifrovacích aplikací. Heslo znám, ale mám problém, že když disk připojím k PC tak se není vidět mezi disky. Jedná se o disk Seagate backup plus ultra touch 1TB
Normálně se disk načetl ale nebyli vněm vidět souboru jenom ten tovární software přes který jsem zadal heslo a poté se zobrazili všechny soubory. Nyní se disk nenačte a nemůžu zadat heslo. Zkoušel jsem vyměnit kabel nepomohlo. V cmd Diskpart má stav Read-Only a ve správě disků je disk vidět ale nejde inicializovat protože je chráněno proti zápisu.
Zkoušel jsem i stáhnout EasyUS, ale v partion manager nezmůžu nic stejně jako ve správě disků a v ClearGenius -> Optimalization -> Write protection se taky neukáže žádný disk.
Nějaké nápady co bych ještě mohl vyzkoušet jak disk obnovit nebo už nezbývá nic než použít nějaký wipedisk program? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.