Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezřelý odkaz

Od: jfhdhdbh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, přišel mi od kamarada odkaz na lidl slevu viz odkaz. chtěl jsem to smazat protože se mi to zdálo podezřelé ale omilem jsem na to kliknul, a pak to začalo psát vaše ip adresa je platná, váš dárek vám doručíme atd.

Nemohl se dostat do routeru wifi nějaký vir (červ) nebo do mobilu?

Předem děkuji za odpověď

collectest.top/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

suok
hodnocení

2x

Je super, že podezřelý odkaz přeposíláte dál *zed* Projeďte si mobil/počítač antivirem a doufejte. A možná si změňte hesla k účtům, co používáte.

hodnocení

1x
Vůbec nic se nestalo, ten odkaz "sám od sebe" nic nedělá. Hlavně nic nepřeposílat a nic nezadávat.

jfhdhdbh
hodnocení

Je potřeba měnit heslo, když pc ani mobil zádný vir nenašel? A mohl se dostat nějaký do routeru?

jfhdhdbh
hodnocení

mě to tam napsalo, nic jsem nevyplnoval, asi ten kdo to poslal tak to vyplnil a mě se to načetlo jako vyplněné. a co hesla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]