Nejste přihlášen/a.
Na spoustě e-shopech samozřejmě tvrdí, že ano. Našel jsem ale i odlišné názory. Navíc někteří tvrdí, že aby opěrka plnila svou zdravotně preventivní funkci, člověk ji nesmí používat při psaní, ale pouze když ruce odpočívají a nepíšou. Já si upřímně nedovedu představit neustále mít na paměti tuto poučku. A i kdybych si náhodou dovedl vytvořit takovýto návyk, tak mě po chviličce psaní začnou bolet ruce z toho, jak je držím ve vzduchu, jak se o nic neopírají.
Vyplatí se tedy kupovat vůbec opěrku ke klávesnici?
Vyplatí se tedy kupovat vůbec opěrku ke klávesnici?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
ben®
0x
boba®
0x
Řadu let podložku používám, jsem na počítači podle možnosti hodně a nevím, co je bolest zápěstí. Mám ale klasický stolní počítač s výsuvnou klávesnicí. Tuhle kupuji: datart.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]