Dobrý den, mám takový dotaz. Na Facebooku mám jeden starý profil, který bych potřebovala zrušit. Problém je ten, že jsem už dávno zapomněla heslo k účtu. Bohužel nemám už ani číslo, na které byl Facebook založený a email také ne. Dokonce mám pocit, že jsem tam ani žádný neuváděla a založila ho jen přes telefonní číslo. V mém případě to nelze ani přes možnost důvěryhodných kontaktů, neboť jsem ji tam v té době nezaškrtla. Zkoušela jsem už vše možné, co je dostupné v návodech na internetu apod. Je vůbec nějaká možnost, jak ten účet zrušit? Například napsat někam na Facebook? Bohužel jsem nenašla ani žádný kontakt. Jen samé formuláře, které jsou v mém případě k ničemu. Prosím o radu, jsem z toho zoufalá. Účet bych opravdu chtěla zrušit. Předem děkuji M.
No možná máte dobrý důvod nechat zrušit účet někoho jiného... - zkuste to přes podporu FB. Třeba způsobem vytvoření nového a "poslat zpětnou vazbu" - tam se to určitě někam na kompetentní lidi dostane, můžete pak komunikovat s nimi.
michaela123*
Dobrý den, děkuji za radu. Zkusím. Nicméně Vás ujišťuji, že určitě bych neztrácela čas tím, abych rušila cizímu člověku účet. Pane bože.
Znám spousty lidí, kteří prostě mají více účtů FB, protože třeba v jednom něco uváděli nebo se k něčemu vyjádřili... pak stačilo zapomenout mail a zahodit sim - ať to tam třeba visí do pádu METY... - takových nezrušených účtů bez uživatele jsou miliony.
Přímý kontakt na "podporu" jsem neviděl - ta zpětná vazba by měla být asi jedný kontakt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.