Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení Facebooku

Od: michaela123* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám takový dotaz. Na Facebooku mám jeden starý profil, který bych potřebovala zrušit. Problém je ten, že jsem už dávno zapomněla heslo k účtu. Bohužel nemám už ani číslo, na které byl Facebook založený a email také ne. Dokonce mám pocit, že jsem tam ani žádný neuváděla a založila ho jen přes telefonní číslo. V mém případě to nelze ani přes možnost důvěryhodných kontaktů, neboť jsem ji tam v té době nezaškrtla. Zkoušela jsem už vše možné, co je dostupné v návodech na internetu apod. Je vůbec nějaká možnost, jak ten účet zrušit? Například napsat někam na Facebook? Bohužel jsem nenašla ani žádný kontakt. Jen samé formuláře, které jsou v mém případě k ničemu. Prosím o radu, jsem z toho zoufalá. Účet bych opravdu chtěla zrušit. Předem děkuji M.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No možná máte dobrý důvod nechat zrušit účet někoho jiného... - zkuste to přes podporu FB. Třeba způsobem vytvoření nového a "poslat zpětnou vazbu" - tam se to určitě někam na kompetentní lidi dostane, můžete pak komunikovat s nimi.

michaela123*
hodnocení

Dobrý den, děkuji za radu. Zkusím. :) Nicméně Vás ujišťuji, že určitě bych neztrácela čas tím, abych rušila cizímu člověku účet. Pane bože.

Bůh nejsem :D ...

Znám spousty lidí, kteří prostě mají více účtů FB, protože třeba v jednom něco uváděli nebo se k něčemu vyjádřili... pak stačilo zapomenout mail a zahodit sim - ať to tam třeba visí do pádu METY... - takových nezrušených účtů bez uživatele jsou miliony.

Přímý kontakt na "podporu" jsem neviděl - ta zpětná vazba by měla být asi jedný kontakt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]