Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb na předplacené sim karty?

Od: net odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je možné připojit notebook k internetu pomocí předplacené sim karty?
Když nemá notebook samostatný slot na sim je možno pořídit nějaký usb adaptér?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

Dejte si předplacenou simkartu s datama do telefonu a v něm si spustíte osobní hotspot který vytvoří vlastní wifi na kterou se notebokem připojíte .Léty prověřeno a vyzkoušeno , s ničím problém. Není nutno nic pořizovat , umí to i staré tel. i s androidem 4,4.

hodnocení

0x
Samozřejmě to jde.
K sehnání všude na internetu, nebo u prodejců kompu, v prodejnách operátorů.

hodnocení

0x

Samozřejmě, dá se použít třeba tento modem czc.cz/... , případně lze tu SIM kartu strčit třeba do rezervního telefonu a tam dát sdílet internet přes USB nebo po Wi-Fi.

Třeba takto mám řešený internet na cestách. Mám iPad mini 2021 cellular, takže mám v něm datovou SIM pro jeho vlastní potřebu a případně mohu na něm zapnout hotspot buď kabelově přes USB-C, případně po Wi-Fi jak na android telefonech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]