Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook do 20 tis

Od: luksovaanca* odpovědí: 5 změna:

Můžu si koupit nový notebook poradily by ste mi značku notebooku do 20 000kč?*slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asus, Dell, IBM, HP. Konkrétně jaký typ typ od té značky záleží na tom co chceš s notebookem dělat, zda má být menší, větší, náhrada za desktop, čili asi na hry lepší grafiku atd. To nejde střelit takhle od boku

luksovaanca*
hodnocení

no spíše větší no tu grafiku a aby tam bylo bluetooth to my stačííí!A dá se když si koupím notebook dostat zdarma i myš?*cteni*

jamaca*

Magore, myš stojí stovku!

výtka
Upozornění od sys spider 13. 03. 2009 20:03:59

To oslovení si laskavě příště odpust *cert*

canela*
hodnocení

2x

Pokud chceš nějaký kvalitnější, vybírala bych mezi Dell a HP. Já osobně mám Dell Studio za 16000,- a ten má všechno co potřebuji a hlavně 3 roky záruku NBD (oprava následující pracovní den u tebe doma...). Myš k němu asi nedostaneš, pokud zrovna nebude nějaká akce, ale ta opravdu moc nestojí... Hodně štěstí s výběrem!

luksovaanca*
hodnocení

Jo dík za radu asi si taky koupím to Dell Studio za těch 16 000,-...no a tu myš si koupim někde za 100,-*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]