Nejste přihlášen/a.
Milí přátelé,prosil bych,kdyby mě někdo polopaticky pomohl navést,jak nainstalovat k stáhnutému filmu z Ulož-to titulky,dopracoval jsem se k tomu,že nahoře na liště je u staženého filmu TITULKY a dole pak napsat soubory a to je vše,jak v 8.třídě v písemce z matiky se zlomky-to byla taky konečná,děkuji a moc mě nenadávejte.
Musí k danému filmu titulky existovat (nějaký dobrovolník si s tím musí dát práci) a vy si ten soubor s titulky musíte stáhnout k sobě. Zdrojem titulků je třeba opensubtitles mrhow.io/...
Pokud chcete mít titulky přímo součástí filmu (v jednom souboru , třeba pro vypálení na DVD), stáhněte si program "Any Video Converter Ultimate" . Přesný postup už si nepamatuju, ale před pár lety jsem to použil a bylo to celkem jednoduché.
Samozřejmě musíte ty titulky mít
Možná by Vás mohlo zajímat tohle.
...nebo tohle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.