Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s dvouročním počítačem a to ten, že někdy zamrzne a poůže jen vypnutí a zapnutí tlačítkem. Začalo to asi před dvěma měsíci a někdy je to jednou denně, někdy víckrát. Od té doby co se tak děje mi někdy po zapnutí vyskočí ,,kontrola disku,,. Pokud ji nepřeskočím dojede do 100% a nic se nestane (viz obrázek), lze vypnout pouze tlačítkem. Skenoval jsem disk C, dělal si antivirové testy, výkon by měl být dostačující, kontroloval jsem potřebu paměti a procesoru a vše se zdá být v normálu. Nevím jak více specifikovat otázku, tak prosím kdyby někdo měl podobný problém, jak bych to měl řešit?
Děkuji
Možno hlúpa otázka. Ale ako vypínate počítač? Čudovali by ste sa ale aj takýto "detail"môže zapríčiniť šarapatu. Videla som už kadečo.
Ak nemáte problém s angličtinou odporúčam sa pozrieť na tento článok. Možno Vám niečo z toho pomôže - popisujú práve tento problém a spôsoby akým ho riešiť. Dajte vedieť čo bolo za problém ak na to prídete
4ddig.tenorshare.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.