Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač zamrzne - proč?

Od: josefos odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s dvouročním počítačem a to ten, že někdy zamrzne a poůže jen vypnutí a zapnutí tlačítkem. Začalo to asi před dvěma měsíci a někdy je to jednou denně, někdy víckrát. Od té doby co se tak děje mi někdy po zapnutí vyskočí ,,kontrola disku,,. Pokud ji nepřeskočím dojede do 100% a nic se nestane (viz obrázek), lze vypnout pouze tlačítkem. Skenoval jsem disk C, dělal si antivirové testy, výkon by měl být dostačující, kontroloval jsem potřebu paměti a procesoru a vše se zdá být v normálu. Nevím jak více specifikovat otázku, tak prosím kdyby někdo měl podobný problém, jak bych to měl řešit?

Děkuji

Počítač zamrzne - proč?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podival bych v jakém stavu je disk přes crystaldiskinfo

josefos
hodnocení

Děkuji, vypadá to v pořádku.

Počítač zamrzne - proč? #2

keke*
hodnocení

0x

Možno hlúpa otázka. Ale ako vypínate počítač? Čudovali by ste sa ale aj takýto "detail"môže zapríčiniť šarapatu. Videla som už kadečo.
Ak nemáte problém s angličtinou odporúčam sa pozrieť na tento článok. Možno Vám niečo z toho pomôže - popisujú práve tento problém a spôsoby akým ho riešiť. Dajte vedieť čo bolo za problém ak na to prídete :)
4ddig.tenorshare.com/...

hodnocení

0x

Jakou máte na počítač záruku? Solidní výrobce / prodejce dává tři roky. Pak by to bylo jasné.

Ta základní deska Asrock patří mezi kvalitativně a technologicky nižší třídu. Často se používá jako jediná možnost jak využít straší díly (především procesory) které jiní výrobci už nepodporují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]