Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IP kamera v síťi nonstop

Od: pepina01 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jedu na 3 měsíce pryč z bytu a mám doma IP kameru xiaomi viz foto. Chci ji nechat zapojeno v zásuvce celý ty tři měsíce abych se mohla divat na byt jestli je ok až budu pryč. Nevím kde to najít tak se zeptám tady však ví víte všechno :-D. Můžu tři měsíce nonstop? Mám strach že se to prehreje a chytne to :-D ale kdyby se toto stalo tak se vyhodí elektřina ne? Co myslíte mám mít klidnou mysl díky
IP kamera v síťi nonstop

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Použít kvalitní adaptér a nebál bych se toho. Ten na fotce vypadá jako originál od telefonu, tedy by měl být dostatečně kvalitní.
Napájení wifi routeru očividně neřešíte, tak proč řešit zrovna napájení kamery? ;)

riva
hodnocení

1x

Požár od toho hrozí stejně když tam jste, jako když jste jinde. A když to nechytne do půl hodiny, tak to nechytne nikdy.

hodnocení

1x

Mě už jedou dvě tři roky :) Nebojte se toho.

hodnocení

0x

Tohle musí být napsané v návodu od výrobce, přece nikdo jiný neví líp jak se to má a může používat. Nebo chcete aby někdo hledal návod online a tlumočil vám to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]