Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neejde branmecesko.cz

Od: herd® odpovědí: 5 změna:
Nejde mi web (www.)branmecesko.cz . nevite kde je problém?
Když ho(doménu) registroval 14.3. Úřad vlády Tak bych čekal z peněz daňových platničů lepší služby a né anatérštinu typz Banán.cz
Piše mi to request url was rejected, conract administrator (kontakt nikde). Zkoušel jsem i z víc vantage pointů web navštívit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Jede to v pohodě.

Je to web pro ovce, které mají hlavu jen proto, aby jim nepršelo do krku. Už jen ten název branmecesko.cz a podtitul? Braňme Ukrajinu Braňme Česko.

Otevřel jsem to jen kvůli tomuto dotazu a vícekrát ten web neotevřu. O bláboly nestojím, raději si udělám vlastní názor.

hodnocení

2x

Jede to v pohodě. Chyba je mezi PC a myší.

hodnocení

0x

do přkazového řadku napište tracert branmecesko.cz uvidite kde je problém mě taky nejde vypadá na problém na siti ze straně poskytovatele pro tento web

hodnocení

Máte pravdu. Zřejmě pán z útvaru pro boj (s) dezinformací(m) zjistil že jejich nástroj boje (proti) dezinformací(m) při ministerstvu spravedlnosti nefunguje a asi a2larmoval pána z núkibu,který zjitil, že božena shodila pojistky, když vařila elfům kávu, tak řekl operativcům z Ncko aby to nahodili . už to jde a konečně se můžu dočist pravdu

Žij pravdu, střes pravdu, braň pravdu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]