Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows boot menu

Od: nickname odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat jak vztoupit do boot menu. Chci nainstalovat nový windows na pc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pokud máte W10 na flashdisku, stačí ho zapojit do USB, pustit PC a počítač si rovnou pustí instalaci. ... u starších PC je možný problém s ovladači USB případně nutným nastavením na boot z USB - a do BIOSu se dostanete podle typu desky

nickname
hodnocení

De to i na Windows 8.1?

jde to od WINXP - starší jsem měl už nainstalovaný, tak nevím, jak W3.11 ... to bylo tenkrát asi pár desítek disket :D

Jedná se o novou-čistou instalaci na čistý disk? Máte Flashdisk nebo DVD?

nickname
29.04.22 20:08
hodnocení

Mám usb.

počítám že bude nutné v BIOSu nastavit - jestli máte aktivační kod W8.1, měl by fungovat na W10 - já bych osmičky nechtěl ani zadarmo - buď W7 nebo W10.

servis-pocitacu-brno.cz/...

patamat

Tohle funguje, nebo by mělo fungovat, pouze u prázdného disku.

Pokud by se jednalo o přeinstalaci (na disku je již nějaký systém), tak je nutné nastavit boot.

hodnocení

0x

To není jednotné. Mohou to být různé klávesy F1, F2, F10, F11, F12, Delete, Esc. Většinou problikne hláška při zapnutí. Jinak je potřeba podívat se do manuálu nebo zkoušet.

jano123
hodnocení

0x

Ak je novší PC, tak po zapnutí na chvíľu ukáže volbu BIOS + bootovanie.

Ak je starší, treba horeuvedenými klávesami skočiť do Biosu,

nastaviť + Reset, treba skúšať, nič nepokazíte...*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]