Nejste přihlášen/a.
Zdravím, od té doby, co jsem přešla z windows 11 na 10, hlásí mi to problémy s onedrive, nejsou synchronizovat soubory a prý nemám dostatek místa, přitom mám 580 GB volného místa.. Zkouším si instalovat novou verzi onedrive, ale hlásí mi to tohle, neví prosím někdo, co s tím? Děkuji
Ale Vám to hlásí že nemáte místo na cloudu microsoft.
V principu onedrive funguje tak, že se Vám zálohují vybraná data na server (cloud) u Microsoftu a vy k nim máte potom přístup odkudkoli kde máte přístup k internetu.
Při zřízení onedrive je zdarma 5GB místa u nich na serveru a vy je máte zřejmě už zaplněné.
Takže buďto přikoupit místo
nebo onedrive odinstalovat (stačilo by i jen v nastavení onedrive zrušit synchronizaci)
Když na svém počítači odinstalujete OneDrive, nepřijdete o žádné soubory ani data. Vždycky se k nim dostanete přihlášením na OneDrive.com.
Windows 10
Vyberte tlačítko Start, do vyhledávacího pole zadejte Programy a potom v seznamu výsledků vyberte Přidat nebo odebrat programy.
V části Aplikace a funkce najděte a vyberte Microsoft OneDrive a potom vyberte Odinstalovat. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo potvrďte svůj požadavek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.