Jenom pro upřesnění. Měl jsem nějaký starý switch. Zapojil jsem ho jako první po anténě od poskytovatele z důvodu toho, že nepotřebuji router na tomto místě. Je tam PC, tiskárna a další jen na kabel. Routery mám v domě až v další místností a v patře. Internet funguje bez problémů i IPTV. Jen nevím, jestli mi stačí ten starý switch nebo koupit nový kvalitnější.
riva
Za poskytovatelem bych začal routerem a za ním někde switch. A dnes oba 1000 mbps.
Mg/s opravdu neznám. Když už tak Mp(megapaketů) Většina switchů je dimenzovaná na 100% například 8portový má spínací kapacitu 16Gb/s. To je asi tak jediný parametr výkonnosti. Některé switche (tiplnbych paradoyně mnohodesitkoportove by ji.mohli mit omezenou ... Nebohodně staré . např 20 portový místo 40Gb/s jen 16Gb/s)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.