Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač mi sám neustále shazuje okna

Od: looneythefox odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, mám otázku.

Počítač mi od včerejšího večera sám shazuje okna. Provedl jsem sken celého počítače ale nic se nenašlo. Netuším co s tím. Je to velmi otravná věc, a tak se chci obránit na ostatní. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Aky pocitac, aky operacny system ... mne zase nejdu stahovat okna v aute. Poradite? Asi taka je vasa otazka.

looneythefox
hodnocení

Operační systém Windows 11, počítač HP pavilion Gaming 15-dk0xxx

hodnocení

1x

Dovolím si dvě rady. Vykašlat se na nějaké skenování a zbytečné antiviry. Jakoukoli SW chybu jakéhokoli počítače s Windows lze bez jakýchkoli znalostí opravit během několika minut vrácením systému pomocí bodu obnovení nebo výměnou disku za záložní. Za léta praxe jsem zjistil, že patlání se s opravou za těch pár stovek za náhradní disk s dokovací stanicí nestojí.

hodnocení

0x

Co to je "shazuje okna"?

looneythefox
hodnocení

když mám na počítači otevřenou stránku tak mi ji to vypíná

Co znamena "vypinat stranku"?

looneythefox
hodnocení

toto není vtipné mistře

Není. Je to škoda, že neumíte přesně popsat, co se děje.Těžko se pak snažit pomoci...

looneythefox
To neznamená, že ze sebe musíte dělat hloupého. Když mám problém s počítačem tak je jasné, že myslím okna stránek internetu.

Nesmíš se divit. Stále to není jasný. Shzuje ti jen jedno okno prohlížeče, když máš otevřených deset oken, nebo celý prohlížeč?

Zavírá to tedy okna prohlížeče?

Náhodně, nebo pravidelně všechna?

Všechna naráz nebo postupně?

Jakého prohlížeče?

Ihned nebo po nějaké době?

Je s tím spojená nějaká akce?

Prohlížeč se úplně vypne (je vidět ve správci úloh) nebo jen zmizí okna z obrazovky?

jirkazxc
hodnocení

0x
Spusťte terminal, v něm spusťte prohlížeč a v prohlížeči webovou stránku.
A sledujte, co se objeví v terminálu za chybové hlášení.
Můžete ještě Memtest otestovat paměti.

Obávám se, že tahle rada, i když dobře míněná rada, bude tazateli k ničemu. Asi moc netuší, o čem je řeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]