Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost písma WhatsApp

Od: wydra® odpovědí: 11 změna:

Záhadným způsobem se mi podarilo zmensit písmo ve WhatApp a at lovim a hledam kdekoliv, nemuzu najit, kde ho zase zvetsim?

Je ted fakt mrňave. Poradi mi, prosim, nekdo? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nastavení-chat-velikost písma

hodnocení

Nikde neni jen "chat". Nastaveni. Uz nevim kde hledat?

nov

Najděte si Chaty, pak kliknout na 3 tečky vpravo nahoře (vedle lupy), objeví se 5 řádků..poslední řádek = Nastavení, kliknout na Chaty ... a tam už je Velikost písma.

hodnocení

tam to neniiiiiiii, lovim vsude :(

Velikost písma WhatsApp
hodnocení

vsechno jsem rozklikla, vsechno, co ve WhatsUpp je mozne

hodnocení

Muzu nastavit v mobilu, ne v aplikaci na pc

nov

Já radila o nastavení W.A. v mobilu.

hodnocení

Aha, moje chyba, ja na to myslim a nenapisu to, ze v pc. No kazdopadne se to nejak prihodilo. Jeste zkusim odinstalovat a instal novy, ale kdyz on si urcite pamatuje vic nez ja :) Rozhodne dekuji!

nov

Kouknětě na diskuzi sem: zive.cz/...

111®
hodnocení

0x

tak zkuste v konkrétní aplikaci kombinaci Ctrl+ otočit kolečkem myši...

hodnocení

Ano, funguje vseude, jen v tom WA ne. Nechapu, kdyz se to dokayalo zmensit, to nejde dat tpatky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]