Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

QR kód pro spárování

Od: habin® odpovědí: 2 změna:

Nevíte jak dlouho se vytváří QR kód pro spárování mobilu s PC? Minule mi dělalo snad 3 hod. ale nakonec sem to jaksi spároval přes BT, ne přes kód. To přece není možný. Po cca 3 dnech mibil zmizel z PC, není propojen. Teď už mi to zas jede skoro hodinu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jaký mobil s jakým os spárovaný sjakým os v jakém programu? Chtělo by to upřesnit.

hodnocení

PC má OS Win10, mobil Andrid Redmi. Už to neřeším, normálně sem dal v zařízení a tiskárny přidat nové zařízení, po odklikání spárovacího PINu na mubilu i v PC je vše OK. Jen by mě zajímalo to vytváření toho QR kódu, je přece nesmysl aby ho to vytvářelo nějakou několik hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]