Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevod penez z bitcoinu od Blochchain

Od: veronik® odpovědí: 2 změna:
Zdravim, potrebuji poradit. Volala mi operatorka blockchain, ze mi musi prevezt penize v bitcoinech 0,3 btc protoze skoncila automaticka obchodni transakce a oni nesmi zadrzovat nic. Je to adi 17.000 dolaru. Chtela se ze vzdalene plochy prihlasit na muj mobil prostrednictvim app Anydesk abych otevrela sve internetove bankovnictvi a mohla zjistit likviditu jestli je moje banka schopna dle nastaveni meho uctu prijmout takovou castku v bitcoinech. Nechtela jsem rozhodne otevirat svuj ucet s pripojenim vzdalene plochy nekoho koho neznam a navic je ucet szejne cesky a oni prd budou rozumet. Takze je mi to podezrele, ona tvrdi, ze kvuli bezpecnosti musi videt, ze to je v poradku a prevod je bezpecny. Taky rikala, ze kdybych si vzpomena na heslo sve e wallet tak mi to muze prevezt tam. Tak jsem si nejakou stahla, ale ona zase pokracovala s tim uctem, ze ho potrebuje videt v prohlizeci ne v mobilni aplikaci. Co si o tom myslite? Snazi se me nalezt do uctu podvodnici?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

1x
Ano samozřejmě že je to podvod. Vy snad nějaké bitcoiny máte, že vám chce něco převádět? Přemýšlejte...
doplněno 19.04.22 17:45:

youtu.be/...

riva
hodnocení

0x

Věřte tomu, že když se vám někdo neznámý dlouho věnuje, tak mu jde o vaše peníze. Nebo o sex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]