Zdravim, potrebuji poradit. Volala mi operatorka blockchain, ze mi musi prevezt penize v bitcoinech 0,3 btc protoze skoncila automaticka obchodni transakce a oni nesmi zadrzovat nic. Je to adi 17.000 dolaru. Chtela se ze vzdalene plochy prihlasit na muj mobil prostrednictvim app Anydesk abych otevrela sve internetove bankovnictvi a mohla zjistit likviditu jestli je moje banka schopna dle nastaveni meho uctu prijmout takovou castku v bitcoinech. Nechtela jsem rozhodne otevirat svuj ucet s pripojenim vzdalene plochy nekoho koho neznam a navic je ucet szejne cesky a oni prd budou rozumet. Takze je mi to podezrele, ona tvrdi, ze kvuli bezpecnosti musi videt, ze to je v poradku a prevod je bezpecny. Taky rikala, ze kdybych si vzpomena na heslo sve e wallet tak mi to muze prevezt tam. Tak jsem si nejakou stahla, ale ona zase pokracovala s tim uctem, ze ho potrebuje videt v prohlizeci ne v mobilni aplikaci. Co si o tom myslite? Snazi se me nalezt do uctu podvodnici?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.