Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natočené video nejde spustit

Od: cisak® odpovědí: 6 změna:

Natočil jsem kamerou Feiyutech common+ video a po výměně baterie natočené video (fromát MOV)nelze otevřít v žádném přehrávači nebo editoru videa. Zkoušel jsem programy na opravu videa z googlu, ale programy nepomohly. Online služba na opravu video souborů to opravila (ukázka opraveného videa), ale za velké peníze.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x

Ani VLC přehrávač to nevzal?

hodnocení

Ani přehrávač VLC to nepřehrál

hodnocení

0x

Dělá mi to palubní kamera, vždy poslední soubor při vypnutí klíčku je poškozen. Podle mě za to může výpadek napájení, což by odpovídalo té výměně baterie. Dnes už to neřeším, ale poprvé se mi to povedlo opravit programem FoneLab. Jen to byla trial verze, takže tam bylo nějaké omezení. Já se vešel, bo soubor měl pět minut.

hodnocení

0x

Přehrávače asi neumí zobrazit formát vašeho záznamu. Asi by to tedy chtělo záznam překonvertovat do jiného formátu (např. Media Converterem)

hodnocení

Žádný program to neumí otevřít.

milan159
hodnocení

0x

Napíšte, aký mate OP + prehrávač videa.

Na dekodovanie zvuku a videa používam FormatFactory

v rozličných verziach, a ešte sa mi nestalo, aby video

nedokázal prekódovať...*tyty*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]