Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led pásek 12V, 14W

Od: rotorod® odpovědí: 10 změna:

dobrý večer

nedaří se mi najít na aliexpresu led pásek waterproof, 12V, 14 nebo 18W/m. dokázali by jste mi prosím někdo pomoci?

led strip waterproof 12V, 14W - tohle mi prostě nic nenajde. Hledám špatně?

děkuji za ochotu pomoci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Například tady. Ony ty waty nejsou v nadpisu.

hodnocení

ale jsem to nenašel ani nikde v textu... jak teda jste poznal že to má 14W?

děkuji, nevím podle čeho se mám orientovat, pokud to není v nádpisu ani textu

14 W nemá, ale je tam verze 18 W: Power: 60LEDs/m---3-4W/m,120LEDs/m---5-7W/m, 240LEDs/m---18-20W/m, 480LEDs/m---16-20W/m

hodnocení

0x

Hledej raději podle svítivosti a požadované barevné teploty. To jsou daleko lepší ukazatele, než pouhý příkon.

hodnocení

A svitivost poznam podle ceho presne? Neni to tak ze cim vetsi prikon, tim vetsi svitivost?
Skor by som sa riadil podla poctu cipov na meter a ich druhu. Samotny prikon moze Cinan udavat vyssi ako realny.

111®
hodnocení

0x
Svítivost je v lm lumenech a barva c kelvinech
hodnocení

no jasně *hi*

ale je pak blbé když tam nenajdu ani lumeny ani Waty

děkuji

hodnocení

a ještě jedna věc mě zajímá... je nějaký přepočet že kolik lm má 1W nebo naopak? že 14W pásek kolik bude mít lm? Je to nějak dané?

děkuji vám

111®
hodnocení

0x
To je dáno použitými čipy, jsou led málo svitivve a intenzivně svítící

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]