Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění viru z PC

Od: heterak® odpovědí: 12 změna:

Mám notebook a vyskakuje mi okénko že mám v PC vir.(několik virů)

Když kliknu na odstranit,skenovat tak mě to hodí na stránku "antivirus norton plus" že mi vypršela platnost a mám si ji za peníze obnovit. (nevzpomínám si,že bych někdy měl "antivirus norton plus")

Mám přitom aktivní a zaplacenou antivirovou ochranu MC Afee Live safe za 2500kč/rok

Udělal sem kopletní skenování u mého antivirového programu Mc Afee a našlo mi to 1 vir.

Když sem dal odstranit vir,tam mě to opět hodilo na stránku "antivirus norton plus" že si mám zaplatit antivirovou ochranu Norton,jinak se vir neodstraní.

To nechápu

Odstranění viru z PC
Odstranění viru z PC #2
Odstranění viru z PC #3

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

4x

Nech proskenovat počítač Eset online scannerem

eset.com/...

Pak odinstaluj McAfee a zapni Windows Defender. Windows je virus sám o sobě, takhle to chce z tebe tahat jen peníze. Čím víc a barevnějších okýnek s výstrahama, tím hůře...

A máš klid.

hodnocení

Odinstaluj Mc Afee?

Tak to je dobrý,když za něj platím 2500kč/rok

sirokko

No jo, no. Já dvacet let nepoužívám žádný jiný přídavný antivirus za který se musí zvlášť platit, nevyskakují na mě okna, že rozpoutám globální konflikt, takže s tím zkušenosti nemám :-D

Tyhle řvoucí barevný okna jsou jak od Horsta Fuchse, to normálního člověka trkne...

jm
hodnocení

3x
Každý antivir má určité schopnosti, ne každý zná všechny viry.
Norton mohl být nainstalován při instalaci systému, ovladačů desky s bonusem antivir rok zdarma. McAfee považuji za malware.
Dohledejte v PC Norton, odinstalovat, ve stavu nouze se sítí pustit ESET online scanner.

hodnocení

1x
Někdo jen chce tvoje peníze. Holt daň za předinstalované tuny sw...

olinl
hodnocení

1x
Osobně bych aktivoval ve Windows ochranu Defender (u soukromého počítače) a vypnul to mc afee (je to u dalších antivirů spíše o tom, že z lidí chtějí pouze vytahat peníze a dávat svou reklamu).

hodnocení

1x

Platit každým rokem 2 500 Kč za nějaký antivir mi připadá zbytečné. Za tu cenu si můžete koupit několik náhradních disků i s dokovací stanicí nebo kabelem. Stačí udržovat aktuální kopii pracovního disku a žádná porucha včetně jakéhokoli viru nemůže způsobit žádnou škodu. Jednoduše se vadný disk vymění za náhradní a vytvoří se nová kopie. Data jsou pochopitelně zálohovaná ještě jinde.
V současné situaci bych kromě již zmíněného Esetu zkusil vrátit systém pomocí bodu obnovení.

hodnocení

0x

na odvirrovaní se použivají specialní programy

jinak odistalujte to macfee je otravný sofrware ne atntivirus

když se mi ozvěte kdyby jste chtěla pomoc

lkjhg
hodnocení

0x

Já žádný virus nevidím
Všecko, co má záhlaví Microsoft Edge (gooddaywith...) - je nejaké provokativní oznámení z prohlížeča, patrňe ste byl na nejakých webech a web poslal nejaké zákeřné reklamní oznámení. Takže zablokujte oznámení v prohlížeči.
No a dále se do teho míší oznámení z MC Afee (Antivius cosi dycky nande, aby na seba vydělával). No a zbytek je od Windowousa Defentera (ve Windowsu je aktivní jenom jeden Antivir, proto aby se nehádali), takže máte zapnutý MC Afee a Defenter je vyplý. Defenter na seba upozorňuje, protože Microsoft dycky neco vnucuje.

aaa
hodnocení

0x

je to malware v prohlížeči zkus vyresetovat prohlížeč, mělo by to pomoc

hodnocení

0x
Určitě odstranit ten McAfee..jen vás baití na hlášku abyste platil.poridte ESET kterej teda dle mého názoru super a za polovinu. nebo nechte jen defender..ale ten McAfee se nevzdá bez boje..to není jen program a odinstalovat.budete muset přes nouzovej režim nebo použít removal tool.je zazranej hluboko v systému.to samý bylo u Avastu když sem ho zkoušel.pak otázka jesi půjde zapnout defender.. stačí jeden drobeček od McAfee v PC a nezapnete ho prostě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]