Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s Biosem

Od: karato* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer snažím se přeinstalowat Windows v notebooku: Lenovo B590 Windows 7 64bit.

Nemohu ze v žádném případě dostat do biosu. Při stisknutí tlačítka POWER se behem sekundy spustí do režimu přihlášení.

Zkoušel jsem najít všeljaké návody co s tím. Zkoušel jsem během té sekundy hned mačkat fn+ F2 samotné F2, fn F1 samotné F1, delete. nic z toho nepomohlo. Potřebuji se dostat do boot menu. Předem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zkuste FN+f2

mrknete na tohle

support.lenovo.com/...

hodnocení

1x

Zkoušel jste to takto?
Odhlaste se z Windows a přejděte na přihlašovací obrazovku.
Podržte klávesu Shift na klávesnici a současně klikněte na tlačítko napájení na obrazovce. Při klepnutí na Restartovat nadále držte klávesu Shift.
Podržte klávesu Shift. Počítač otevře modrou obrazovku s možností pokračovat.
Klikněte na Troubleshoot --> Advanced options --> UEFI Firmware Settings --> Restart . Zobrazí se rozhraní nástroje pro nastavení BIOS .

hodnocení

0x
Tak s tímto jsem měl také kdysi problém, bylo nutné mít při startu stisklé malé tlačítko na boku noťasu, je tam otvůrek tak akorát na kancelářskou svorku. winpcguide.ru/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]