Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do 22tis

Od: martin1992 odpovědí: 4 změna:
Ahoj,chtěl bych si pořídit notebook do 22tis. s numlock klávesnici na méně náročnou práci v programu revit (žádné velké projekty) a občas hraní hry league of legends... ideálně tenčí notebook nebo s větší výdrží baterie, máte náky tip a je to v téhle cenové relaci možné?Díky Martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

notebook
hodnocení

0x

khbb
hodnocení

0x
Kup si mikinu ty úchyle

jm
hodnocení

0x
Pokud chcete nový, naprosto postačí czc.cz/...

milo2milo
hodnocení

0x

V Revitě (píše se v Revitu nebo v Revitě?) na malé věci stačí 8GB Ram, ale na střední věci už to chce víc. Disk Revit pochroustá hodně, jak do toho nainportujete 4 Pražské DGN, tak projekt má přes 100MB a k tomu 3 zálohy. *poctar*Takže na disku nešetřete. No chce baterie bude problém, já mám ASUS VivoBook X571GT, platil jsem podobně, a vydrží mě to max 4 hod, naštěstí na FA ČVUT jsou všude zásuvky. Malá výdrž baterie je normální u herních PC. Bohužel Revit jede jen na Windowsu. Grafiku zas tak tolik řešit nemusíte, render de aji přes cloud. Možná to ale pak budete rvát do Enscape apod. a by to něco lepšího chtělo. Hry nehraju, neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]