Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při ověřování uživatele!

Od: ringo® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

celé odpoledne mi každou chvilku chodí zpráva : Email.cz XY...@seznam.cz

Chyba při ověřování uživatele!

Je chyba v nějakém mém nastavení, nebo se mi tam někdo dobývá?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U mě na seznam.cz v pohodě...

doplněno 11.04.22 23:06:

Při přihlášení ze systému Android, Win nebo iOS?

hodnocení

0x

Pro svoji jistotu, bych změnil heslo

hodnocení

To jsem udělal jako první. Nepomohlo to.

verka*
hodnocení

0x

Zdravím,

řeším stejný problém ...respektive to začalo tak, že mi přestaly chodit emaily z ničeho nic ... restart telefonu a nic nového, odhlásit a přihlásit už nešlo. Odinstalování a znovu nainstalování Email.cz a stále to píše Chyba při ověřování uživatele! jako se to načítá schránka, ale nic ... v prohlížeči vše funguje jak má ... ale Email.cz mi nejde ani na soukr ani firemním...

Vy už jste vyřešil?

hodnocení

Ano, smazal jsem ten email úplně.

111®
hodnocení

0x
A je nastaveno dviustupnove ověření

hodnocení

0x
že jsem takový zvědavec.Na čem - na webu? do e-mailové scrhánku? Jak jí čteš teda když ti to hlásí toto? TO se pžihlásíšM NEbo přes IMAP čteŠ?
A taky v každé renomované službě (což mi ale email.cz osře nepřipadá) by někdde v nastavení měl být infostránka poslední pžihlášení nebo aktivní pžihlášení, kde se dozvíš zdastobylty.

kenka
hodnocení

0x
Vlezte do daného tématu a projděte jejich postup až do otázky.připomenout ověřenení na mail.Včera jsem to udělala a sms nechodi.Zatim nic.jen ten 1 mail,který jsem smazala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]